RECENSIONER

LIV PURE – Kvalitet garanterad med 100% återbetalning

Med LIV PURE kan du vara trygg i ditt köp tack vare vår okomplicerade pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte känner dig helt nöjd med produkten dess resultat eller din användarupplevelse under de första 60 dagarna efter köpet. Kontakta oss via vårt avgiftsfria nummer eller mejl. Inom 48 timmar efter att vi mottagit returen, oavsett flaskans skick, återbetalar vi hela beloppet (exklusive frakt och hantering). Det är vår förpliktelse till kvalitet och ditt välbefinnande.

Januari 2023 – En uppenbarelse inom forskning

Överraskande upptäckter visar en oväntad orsak till svårlöst magfett. Om du kämpat med låg energi och envisa fettdepåer runt midjan kan orsaken vara närmare än du tror och den är inte din egen förtjänst.

Nyligen gjorde ett framstående forskarteam en banbrytande upptäckt: en gemensam nämnare hos överviktiga individer – nedsatt leverfunktion. Och vad finner man hos dem med en slankare kroppsbyggnad? En optimalt fungerande lever!

Levern är kritisk för att renas från toxiner som vi dagligen utsätts för vare sig det gäller mat, läkemedel, alkohol eller miljögifter. Ännu viktigare är att levern är kroppens centrala enhet för fettförbränning.

Varje molekyl vi konsumerar passerar genom levern som sedan beslutar om substansen ska användas som energi eller lagras som kroppsfett.

Idag utsätts vi för över 85 000 potentiellt skadliga ämnen via mat, dryck och den luft vi andas. Dessa toxiner kan allvarligt påverka levercellerna som omvandlar mat och fett till energi. Vilket i sin tur leder till långsammare ämnesomsättning, energibrist och en ökning av bukfett.

Det ljusa i denna upptäckt är dock att när levern fungerar optimalt kan dess celler bränna fett upp till 14 gånger effektivare. Vilket gör att du förbränner kalorier på ett mer effektivt sätt.