LIVSSTIL

Få 3% Extra Rabatt på Redan Låga Priser på Förtält hos Mr Fritid

Introduktion

Välkommen till Mr Fritid, Sveriges största renodlade webbshop för förtält, tillbehör och reservdelar. Vi specialiserar oss på att erbjuda högkvalitativa förtält för husvagnar och husbilar. Nu har vi en spännande nyhet för dig: en extra 3% rabatt på våra redan oslagbara priser!

Använd Rabattkoden på förtält för Extra Besparingar

Vår målsättning är att erbjuda förtält till oslagbara priser med leverans direkt till din dörr, helt fraktfritt. För att göra det ännu bättre har vi introducerat en ny rabattkod på förtält: HÖSTGLAD. Använd denna kod i kassan för att utnyttja den extra 3% rabatten.

Varför Välja Mr Fritid?

Expertis och Sortiment

Som experter på förtält erbjuder vi en mängd olika alternativ från ledande varumärken. Vi har allt du kan tänka dig behöva när det kommer till förtält och tillbehör.

Kundservice

Vår prioritet är din tillfredsställelse. Därför erbjuder vi utmärkt kundservice via telefon, chatt och e-post. Oavsett dina frågor eller behov, är vi här för att hjälpa dig.

Betalning och Leverans

Vi erbjuder smidig och säker delbetalning via Klarna. Dessutom levererar vi fraktfritt direkt till din dörr när du köper ett förtält.

Fördelar med att Handla hos Mr Fritid

  • Fraktfritt vid köp av förtält
  • Betalning via Klarna
  • Snabba leveranser
  • Utmärkt kundsupport
  • Många nöjda kunder

Slutsats: Spara Mer med Mr Fritid

Tack vare våra stora, pressade inköp kan vi erbjuda förtält till riktigt låga priser. Nu kan du spara ännu mer genom att använda rabattkoden HÖSTGLAD i kassan. Vi är engagerade i att ge dig bästa möjliga service före, under och efter ditt köp. Välkommen att spara mer med Mr Fritid!