SPORT & FRITID

Köp Förtält till husvagn nu

Titta på listan över Isabellas Förtält husvagnar.

5. Ventura D250

Ventura D250 är tillverkat av belagd lättviktspolyester, vilket gör det lätt att hålla rent. Tack vare den låga vikten och den enkla konstruktionen, är Ventura D250 det idealiska valet för den som tycker om att resa mycket.
För extra ventilation är Pacific 250 försett med myggnätsfönster med folieklaff i den ena gaveln.

Pacific 250 har en färgsättning i eleganta grå nyanser, och du kan välja mellan Prenox stålstativ eller det lätta IXL glasfiberstativet.

FÖRDELAR 
Djup: 250 cm 
Detaljer: Front och gavlar nedfällbara och borttagbara. Myggnätsfönster med utvändig, blixtlåsförsedd folieklaff i den ena gaveln samt ventilation i fronten. 
Extrautrustning: Annex 250 som med blixtlås kan monteras på valfri sida av tältet, verandastång 
A-mått: 800-1075 cm   

4. Isabella Capri North

Lätt resetält idealiskt för den som vill se sig omkring

Capri North är det idealiska valet för dig, som väljer att resa mycket med din husvagn. Förtältet går snabbt att sätta upp och det lätta acrylmaterialet gör, att Capri North inte väger så mycket samtidigt som materialet andas mycket bra. Capri North är också mycket behagligt att vistas i, då de stora myggnätsfönstren ger god ventilation utan att du behöver störas av besvärande insekter. Alla front- och gavelstycken kan fällas ned som veranda, eller tas bort helt. Capri North kan fås med antingen Zinox stålstativ eller CarbonX-stativet.

Material med god andningsförmåga, 295 g/m²
Kan förses med kraftigt Zinox stålstativ med T-Rex låsbeslag
Kan förses med CarbonX lättviktsstativ och IsaFix låsbeslag

3.Isabella Forum Etna

Isabella Forums etna justerbara fronter ger dig goda möjligheter att anpassa ditt inom- och utomhusutrymme efter dina egna önskemål. Fronten kan dras tillbaka en meter och därmed skapa plats för en övertäckt terrass, alternativt kan du nöja dig med att dra tillbaka den ena halvan och skapa en förstukvist som ger lä framför ingången. Frontdelarna kan även byta plats så att du får ingången på önskad sida. Genom tillköp av en extra frontdel kan du skapa en liten entré och därmed uppnå en större flexibilitet.
Färgtemat Etna
Färgtemat har hämtat inspiration från landskapet i området runt Medelhavet. Det innehåller varma och naturliga färger som ”valnöt” och ”vulkan”. De mörka nyanserna i Etna är extra praktiska vid säsongscamping

Detaljer

 • Djup: 3,5 m
 • Avtagbara/nedfällbara delar: Front- och gavelpartier
 • Särskilda detaljer, justerbara frontstycken
 • Forums justerbara fronter ger dig goda möjligheter att anpassa ditt inom- och utomhusutrymme efter dina egna önskemål.
 • A-mått 950-1225
 • Stativ Mega Frame Stål

2. Isabella Commodore North

Commodore är en kombination av klassisk Isabella-design och moderna material. Djupet på tre meter och möjligheten att välja mellan tre stativtyper har stora fördelar, särskilt för dig som växlar mellan säsongscamping och resande och gärna vill ha gott om plats i förtältet. Stora panelindelade panoramafönster gör Commodore till ett behagligt vardagsrum med ett unikt ljusinfall. Det är lätt att hålla ett bra inomhusklimat i förtältet, eftersom Commodore-modellen har myggnätsfönster med folieklaff i båda gavlarna samt en inbyggd toppventilation i mitten av fronter.

1. Isabella Penta Etna

Isabella Penta är ett förtält till husvagnar – Materialet är Isacryl, som gör, att förtältet kan ”andas”. Myggnätsfönstren i de båda gavlarna, och de talrika öppningsmöjligheterna, sörjer för ett optimalt inomhusklimat. Det sandfärgade taket ger ett mjukt och varmt ljus i förtältet. Kombinationen av det transparenta takpartiet och de stora fönstren med klar folie, gör Penta Etna till ett ljust och trevligt förtält.

Det kraftiga stativet och baldakinen som löper runt hela förtältet gör, att förtältet kan stå uppsatt under många månader. Du kan välja mellan kraftiga Zinox stålstativ eller det ännu kraftigare Zinox MegaFrame. Väljer du det sistnämnda och kompletterar med vintersäkring, kan du använda ditt Penta Etna under större delen av året.
Färgtemat Etna
Färgtemat har hämtat inspiration från landskapet i området runt Medelhavet. Det innehåller varma och naturliga färger som ”valnöt” och ”vulkan”.De mörka nyanserna i Etna är extra praktiska vid säsongscamping

Detaljer

 • Djup: 3,5 m
 • Avtagbara/nedfällbara delar:  Front-, gavel- och hörnpartier
 • Baldakin runt hela tältet, transparent parti i mitten av taket, myggnät i båda gavlarna
 • Hörndörr i vänster front, två dörrmöjligheter
 • A-mått 900-1405
 • Stativ Zinox stål & Mega Frame Stål
 • Baldakin runt hela tältet 
 • Transparent parti i mitten av taket
 • Myggnät i båda gavlarna