LIVSSTIL

10st Bra snapsvisor när man ska ha 50års kalas

Här är tio roliga och festliga snapsvisor som passar perfekt för ett 50-års kalas:

1. ”Hej tomtegubbar” Melodi:

Hej tomtegubbar Hej vänner alla, skål och ta en klunk, Nu firar vi vår [NAMN] som har nått 50 år i sprunk. Vi sjunger glatt och högt, och snapsen den ska klinga, För nu är det kalas, och alla hjärtan ska glömma allt annat och sjunga.

2.”Ålderns höst” Melodi:

Gubben Noak Ålderns höst är här, men vi är glada, Vi dricker snaps och firar [NAMN] idag. 50 år är inget att klaga på, Så vi höjer glasen och sjunger, tralala!

3. ”Värsta bästa åldern” Melodi:

Ovan där Värsta bästa åldern har nåtts idag, Nu är det dags att fira, ingen tid att ha lag. En snaps, två snaps, tre snaps på raken, Vi firar vår [NAMN] med skratt och skålen som vi tager.

4. ”Femtio är det nya trettio” Melodi:

Sjösala vals Femtio är det nya trettio, det vet ju alla här, Så låt oss skåla för vår [NAMN], så ung och käck och sär. Vi hurrar, sjunger, skrattar, och vi dricker glatt, För 50-års kalaset är en fest som ingen annan slår i kraft.

5. ”Nubben ska fram” Melodi:

Internationalen Nubben ska fram på bordet nu, För [NAMN] fyller år och det ska vi fira, du. Så höj ditt glas och sjung vår sång, För här kommer snapsen, så klinga glaset lång.

6. ”En vacker dag” Melodi:

En vacker dag En vacker dag fyller [NAMN] 50 år, Vi sjunger och vi skålar, för nu är festen här. Vi dricker snaps och sjunger på, För nu är det kalas, och vi är glada, förstås.

7. ”Skål för [NAMN]” Melodi:

Helan går Skål för [NAMN] som nu fyller år, Vi höjer glaset, och skålen nu tar. Vi dricker snaps och sjunger här, För 50-års kalas är något vi värderar.

8. ”Med glädje vi firar” Melodi:

Vem kan segla Med glädje vi firar vår vän [NAMN] idag, Vi skålar och sjunger och dricker snaps, hör på vårt lag. 50 år är värt att fira, Så låt oss nu njuta och skåla för vår [NAMN] här.