KULTUR & NÖJE

Titta nu! Nya filmer från 2022 – Topp10 favoriter

På topp10 är det viktigt att undvika onödiga sökningar. Streaming ska vara roligt, enkelt och sömlöst. Det är därför vi hjälper dig på vägen. Samla nyhetsinsidertips om varje film. Här har vi samlat några nya filmer från 2022 som våra favoriter.

7. The Adam Project

Filmen – The Adam Project

Netflix komedi-äventyr The Adam Project är en av många nya filmer som kommer ut 2022. I den här filmen störtar en tidsresenär bokstavligen in i 2022. När han försöker rädda honom möter han sitt 12-åriga jag, jorden och framtiden. Det är en bekväm roll som passar de flesta i familjen.

6. Döden på Nilen

Filmen – Döden på Nilen

Gal Gadot, Kenneth Branagh, Russell Brand och många andra bekanta ansikten dyker upp i den senaste filmversionen av Agatha Christies klassiker Death on the Nile. Hercule Poirot löser ett mordfall på ett kryssningsfartyg från Nilen.

5. Dag för dag

Filmen – Dag för dag

Sven Wollters Very Last följer fem personer när de reser genom Europa i en husbil för att uppfylla en gammal mans sista önskan. Dag för dag är en humoristisk, lite allvarlig, livsbejakande komedi. Vänskaper bildas, kärlek bildas och livsavgörande beslut fattas. En berättelse om att det aldrig är för sent att tänka om ditt liv.

4. Kimi

Filmen – Kimi

I Stefan Soderberghs Lisbeth Salander-osande Kimi avslöjar en cool ung programmerare bevis på ett avskyvärt brott, men möter motstånd när hon försöker rapportera det. Hon ger sig ut för att finna rättvisa, men måste lämna sin lägenhet för att göra det.

3. Luckiest Girl Alive

Luckiest Girl Alive – Film

Thrillern Luckiest Girl Alive följer en New York-baserad författare som lever det perfekta livet. Men när en dokumentär om sann kriminalitet avslöjar händelserna i hennes förflutna, börjar saker att nystas upp och hon tvingas konfrontera händelserna under hennes gymnasietid. Mila Kunis, som är bekant med That ’70s Show och Black Swan, är huvudrollen.

2. Everything Everywhere All at Once

Everything Everywhere All at Once – Film

En utmattad kinesisk-amerikansk kvinna dras in i ett äventyr och bara hon kan rädda världen genom att utforska andra världar och leva det liv hon borde ha levt. Det är svårt att förklara, men du måste se det.

1. The Northman

The Northman -film

Svensken Alexander Skarsgård står vid rodret för årets stora vikingaäventyr. Eposet The Northman är en berättelse om blodshämnd, där vikingaprinsen Almeth ger sig ut för att hitta och hämnas sin fars mördare. Stimulerande och full av testosteron!