KULTUR & NÖJE

Köp nu! 10 Nya glassar från Hemglass! 2023

Hemglass kommer att lansera totalt 24 nya glassar under 2023, varav de tio första kommer att tillkännages idag. Tre av dem är producerade i samarbete med populära märken som Delicato, Bamse och Panduro.

I år investerade vi mer för att erbjuda kunderna en glass upplevelse. Glassar med spännande smaker, nya format och överraskningar inom glass.
Samarbetet med Delicato resulterade i den klassiska Delicato-bollen i form av en glass. Svenskt kaffe som glass. Kärnan i glassen har en utsökt delikat bollsmak och toppen är täckt med ett tunt lager chokladsås toppad med riven kokos.
Hemglass gjorde även två glassar med Bams. Serien med världens starkaste björn Skalman och Lille Skutt fyller 50 år och alla ska kunna fira med glass. Två laktosfria glassar kommer ut. Ett blåbär och hallon, det andra päron – båda doppat i choklad. Det finns en spännande överraskning i paketet.

Hemglass 10 första glassnyheter 2023

Delicatobollsglass

Delicatobollsglass


Chokladdoppad gräddglass med chokladbollsrippel. Toppad med riven kokos. Lanseras i glassbilen 20/2. 

Bamse

Bamse glass nyhet 2023


Två varianter av laktosfria gräddglassar. En med blåbärssmak doppad i laktosfri choklad och en med päronsmak doppad i laktosfri choklad. Lanseras i glassbilen 20/2.

Panduro, pysselglassen 

Panduro, pysselglassen – Nyhet 2023


Glassar med smak av kola och jordgubb som doppats i stjärn- respektive pärlströssel. Förpackningen kan förvandlas till en teaterscen och innehåller pärlbandspyssel. Lanseras i glassbilen 26/6. 

Chokladtårta i bägare 

Chokladtårta i bägare 


Chokladgräddglass med kakbitar, kakaosås toppad med chokladdoppade maränger. Lanseras i glassbilen 24/4.

Linas Fina

Linas Fina nyhet 2023


Vinnarbidraget i tävlingen Drömbåten blir verklighet. Gräddglass med vanilj- och chokladsmak med nougatfyllning i båtrån, doppad i choklad. Lanseras i glassbilen 22/5

Ananasbåt  

Ananasbåt nyhet från hemglass 2023


Laktosfri gräddglass med ananas- och chokladsmak med ananasrippel i båtrån. Doppad i laktosfri choklad. Lanseras i glassbilen 26/6.

Glassfabriken + överraskning 

Glassfabriken + överraskning  nyhet 2023


En spännande mix av 23 goda glassar som passar hela familjen: Glassbåt, Favoritstrut, Sandwich, Päronsplit och Konfetti. Innehåller pyssel. Lanseras i glassbilen 26/6.

Favoritstrut 

Favoritstrut  -Nyhet från Hemglass 2023


En riktig favorit gör comeback. Gräddglass med vaniljsmak och jordgubbssylt i bakat rån, toppad med chokladdopp. Lanseras i glassbilen 26/6. 

Dubbelcitron

Dubbelcitron nyhet 2023


Citrondoppad vaniljgräddglass med fyllning av lemoncurd. Toppad med jordgubbsflakes. Lanseras i glassbilen 20/3.

Dubbelkola

Dubbelkola -Nyhet från hemglass 2023


Vaniljgräddglass med kolafyllning och karamelldopp. Lanseras i glassbilen 25/9.

Årets glassnyheter 2023

Foto: Hemglass och GB Glace