LIVSSTIL

Köp nu! Bästa alkoholfria julölen

Vilken är den bästa alkoholfria julölen 2022? Det är tredje året jag har samlat öl älskande vänner för att smaka på julöl och välja ut årets bästa julöl. Tidigare år har vi även provat jul drycker som mousserande vin och jul smakande glögg – i år höll vi det svalt och provade bara alkoholfritt julöl.
Att välja de bästa julölen har varit svårare än någonsin – det finns gott om goda på hyllorna. Men även några bottenstöd. I en separat kategori plockade vi även ut den bästa alkoholfria julölen 2022 – och den var otroligt god!
De bästa julölen säljs snabbt. men det mesta går att beställa från närmaste systembolag på bara några dagar. Så planera din jul öl köp i god tid.

4. Melleruds Alkoholfria Julöl 33cl

Melleruds Alkoholfria Julöl 33cl

Denna julöl har en mörk färg och en smak som kombinerar sötma, kryddighet och en liten nyans av rostade toner. Melleruds Alkoholfria Julöl passar utmärkt att dricka till julmaten eller som en trevlig dryck att avnjuta under julhelgen.

Trots att den är alkoholfri innehåller Melleruds Alkoholfria Julöl ändå den karakteristiska smaken av julöl, med en härligt balanserad sötma och kryddighet. Den är också fri från tillsatser och konserveringsmedel, vilket gör den till ett hälsosammare alternativ till traditionella julöl.

Om du vill njuta av en god och smakrik julöl utan att dricka alkohol är Melleruds Alkoholfria Julöl ett utmärkt val. Den passar också bra för de som vill undvika alkohol av olika skäl, såsom graviditet, amning eller annan medicinsk anledning.

3. Nils Oscar Alkoholfri Julöl

Nils Oscar Alkoholfri Julöl

Denna julöl har en mörk färg och en smak som kombinerar sötma, kryddighet och en liten nyans av rostade toner. Nils Oscar Alkoholfri Julöl passar utmärkt att dricka till julmaten eller som en trevlig dryck att avnjuta under julhelgen.

Trots att den är alkoholfri innehåller Nils Oscar Alkoholfri Julöl ändå den karakteristiska smaken av julöl, med en härligt balanserad sötma och kryddighet. Den är också fri från tillsatser och konserveringsmedel, vilket gör den till ett hälsosammare alternativ till traditionella julöl.

Om du vill njuta av en god och smakrik julöl utan att dricka alkohol är Nils Oscar Alkoholfri Julöl ett utmärkt val. Den passar också bra för de som vill undvika alkohol av olika skäl, såsom graviditet, amning eller annan medicinsk anledning.

2. Mariestads Julebrygd Alkoholfri 33cl

Mariestads Julebrygd Alkoholfri

Denna julöl har en mörkbrun färg och en smak som kombinerar sötma, kryddighet och en liten nyans av rostade toner. Mariestads Julebrygd Alkoholfri passar utmärkt att dricka till julmaten eller som en trevlig dryck att avnjuta under julhelgen.

Trots att den är alkoholfri innehåller Mariestads Julebrygd Alkoholfri ändå den karakteristiska smaken av julöl, med en härligt balanserad sötma och kryddighet. Den är också fri från tillsatser och konserveringsmedel, vilket gör den till ett hälsosammare alternativ till traditionella julöl.

Om du vill njuta av en god och smakrik julöl utan att dricka alkohol är Mariestads Julebrygd Alkoholfri ett utmärkt val. Den passar också bra för de som vill undvika alkohol av olika skäl, såsom graviditet, amning eller annan medicinsk anledning.

Så om du vill fira julen med en god dryck utan att behöva oroa dig för alkohol haltighet, kan Mariestads Julebrygd Alkoholfri vara ett bra val för dig. Prova den och njut av den härliga smaken av jul!

1. Wisby Julbrygd Alkoholfri 0,5%

Wisby Julbrygd

Denna julöl har en mörk färg och en mjuk och rund smak med inslag av kryddor och karamell. Wisby Julbrygd Alkoholfri passar utmärkt att dricka till julmaten eller som en trevlig dryck att avnjuta under julhelgen.

Trots att den är alkoholfri innehåller Wisby Julbrygd Alkoholfri ändå den karakteristiska smaken av julöl, med en härligt balanserad sötma och kryddighet. Den är också fri från tillsatser och konserveringsmedel, vilket gör den till ett hälsosammare alternativ till traditionella julöl.

Om du vill njuta av en god och smakrik julöl utan att dricka alkohol är Wisby Julbrygd Alkoholfri ett utmärkt val. Den passar också bra för de som vill undvika alkohol av olika skäl, såsom graviditet, amning eller annan medicinsk anledning.

Så om du vill fira julen med en god dryck utan att behöva oroa dig för alkoholhaltighet, kan Wisby Julbrygd Alkoholfri vara ett bra val för dig. Prova den och njut av den härliga smaken av jul!