HUMOR

Kvinna till kvinna: Den definitiva guiden till raggningsrepliker för tjejer

Raggningsrepliker finns det många av. Endast här på sidan har vi 4 olika kategorier. Det roliga med det är att de flesta raggningsrepliker är skapta för män. Men hur blir det med det andra könet? Ska kvinnor inte ha möjligheten att ha några raggningsrepliker som de kan använda i stan eller till fester? Då jag gärna vill jämna ut det lite mellan könen har jag utarbetat kategorin helt speciellt till tjejer. Här finner du ett omfattande urval av raggningsrepliker som är både roliga och kreativa, och som ger varje kvinna en chans att visa sin bästa sida.

Direkta och Förföriska Repliker

Dyk rakt in i flörtpoolen med dessa direkta och förföriska repliker som är speciellt framtagna för kvinnor. Här är några exempel som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet:

 • ”Du är den perfekta inredningsdetaljen. Du skulle passa perfekt i min säng, i min soffa, på mitt golv, eller lutad mot min vägg.”
 • ”Ditt ställe eller mitt?”
 • ”Kan jag få din mammans telefonnummer? Så att jag kan ringa och tacka henne!”

Humoristiska Inslag

Blanda in lite humor i ditt flörtande med dessa roliga och charmiga repliker:

 • ”Har du en krona? För jag lovade att ringa mamma så fort jag blev kär.”
 • ”Ursäkta, kan du flytta dig lite? Min glass smälter.”
 • ”Här är jag! Vad är dina två andra önskningar?”

Komplimanger som Gör Skillnad

Komplimanger går alltid hem, speciellt när de kommer med en liten twist. Här är några kreativa komplimanger som kan fånga någons intresse:

 • ”Vilka otroligt vackra händer du har, är dem oskuld?”
 • ”Om skönhet var vatten skulle du vara en ocean.”
 • ”Gjorde det mycket ont? När du föll från himlen, menar jag!”

Flörtig Förfrågan

Var inte rädd för att ta steget vidare med dessa flörtiga frågor som garanterat skapar ett leende:

 • ”Vill du gå hem snart?”
 • ”Vad vill du ha till frukost?”
 • ”Är det du som är norr? För mitt köttkompass har pekat mot dig hela kvällen!”

Avslutande Tankar och Feedback

Nu har du kommit till vägens ände, och jag vill mycket gärna höra från dig vad du tycker om dessa. Tycker du att de är bra, dåliga och har du själv kunnat använda dem i stan? Kanske har du någon som jag inte känner till som förtjänar att vara på den här listan. Oavsett vad så har du möjlighet att skriva till mig antingen via vårt kontaktformulär eller via kommentarsfältet längre ner på sidan.

Vi ser fram emot att höra din åsikt och dina egna kreativa tillägg till den här listan. Tillsammans kan vi skapa en plats där kvinnor kan känna sig fria att uttrycka sin flörtiga sida med stil och självförtroende!