HUMOR

Raggningstips! – De bästa raggningsreplikerna killar

Att kunna ragga upp någon är en konst som kräver både övning och fingertoppskänsla. Medan det inte finns ett magiskt framgångsrecept som fungerar varje gång, kan bra raggningsrepliker definitivt öka dina chanser. Nedan har vi samlat några av de bästa (och några av de värsta) raggningsreplikerna för killar. Använd dem klokt!

Förstå vikten av att anpassa din tillvägagångssätt

Alla raggningsrepliker fungerar inte på alla personer. Det är viktigt att läsa av situationen och personen du pratar med. Känn efter och testa dig fram. Och kom ihåg, det viktigaste är att vara ärlig och äkta.

Våra favoritraggningsrepliker

 1. ”Ursäkta mig, jag har visst tappat mitt telefonnummer, kan jag få ditt?”
 2. ”Rösterna i mitt huvud säger att du ska gå ut med mig.”
 3. ”Vad vill du ha till frukost? Är det dig jag ska äta frukost med i morgon?”
 4. ”Om skönhet var vatten skulle du vara en ocean.”
 5. ”Känner inte jag dig? …Jo, du är tjejen med det vackra leendet.”
 6. ”Om du vore en ny hamburgare på McDonalds skulle du heta McLäcker.” … och många fler!

Mer vågade repliker (använd med försiktighet!)

 1. ”Hej, jag heter [ditt namn]. Men du kan kalla mig älskling.”
 2. ”Visste du att jag har en sammets tunga?”
 3. ”Ursäkta mig. Vill du knulla eller ska jag be om ursäkt?”
 4. ”Ha sex med mig om jag har fel, men heter inte du Helga Snorlasson?”
 5. ”Är det en spegel in din ficka? För jag kan lätt se mig in dina byxor.” … och återigen, många fler!

Bidra med dina egna repliker

Vi uppmuntrar alltid kreativitet och älskar att höra era egna raggningsrepliker! Om du har några unika eller roliga repliker du vill dela med dig av, skicka gärna in dem till oss.

Oavsett om du väljer att använda dessa raggningsrepliker eller kommer på dina egna, kom ihåg att det viktigaste är att vara dig själv och ha roligt! Och vem vet, kanske du snart hittar den där speciella personen.