BUTIKSNYTT

START firar 50 år med Nya Smaker

START, det välkända svenska varumärket, firar sitt 50-årsjubileum genom att stolt lansera tre nya, spännande smaker. Dessa tillskott – Crazelnut Crunch, Raspberrylicious Pie och Choc-Go Bananas – kombinerar oemotståndlig smak med barndomsnostalgi och kommer utan tvekan att berika svenska frukostbord.

En Resa av Goda Stunder och Tradition

Sedan 1970-talet har START blivit en fast del av svenska frukostar. Även om mycket har förändrats under årens lopp, har varumärket stadigt behållit sin plats som en viktig del av morgonrutinen. För att fira denna imponerande milstolpe på marknaden, utökar START nu sitt sortiment med dessa nya smaker.

Lokal Tillverkning, Global Uppskattning

De nya smakerna – Crazelnut Crunch, Raspberrylicious Pie och Choc-Go Bananas – tillverkar START i Järna, använder solmogen havre från svenska gårdar. Denna lokala tillverkning, tillsammans med användningen av högkvalitativa råvaror, garanterar den unika och knapriga smaken som START är känd för.

En Smakupplevelse Utöver det Vanliga

Choc-Go Bananas, med sin perfekta kombination av choklad och banan, har redan etablerat sig som en favorit vid provsmakningen. Strax efter kommer Crazelnut Crunch, med sin rika nöt- och chokladsmak. Emma Akterin, produktutvecklare på Lantmännen Cerealia, betonar att dessa smaker ger en unik och minnesvärd upplevelse.

STARTs Fortsatta Vision på Marknaden

Som ett ledande granolavarumärke, strävar START ständigt efter att erbjuda innovativa och spännande produkter. Med fiberrik havre som bas och smaker som tilltalar både vuxna och barn, höjer START nu ribban ytterligare.

Framtiden med Nya Smaker

START har utvecklat de nya smakerna genom ett nära samarbete med svenska konsumenter, vilket resulterar i smaksensationer som tar START till nya höjder. Anna Ekelund, marknads- och kategorichef på Lantmännen Cerealia, ser med spänning fram emot att dessa nya smaker ska skapa minnesvärda och goda stunder vid frukost och mellanmål.

Produktfakta om de Nya Smakerna

  • Crazelnut Crunch erbjuder en rik smak av nöt och choklad.
  • Raspberrylicious Pie bjuder på en bärig smak av hallonpaj.
  • Choc-Go Bananas kombinerar choklad och banan på ett utsökt sätt.

START släpper dessa nya smaker i butik från vecka 3 till ett rekommenderat pris av 39,95 kronor.

STARTs Kärna och Kvalitet

Lantmännen odlar havren, STARTs centrala ingrediens, med stor omsorg och kärlek. Efter skörden bearbetar de havren i Järna, där de förvandlar den till fina havregryn – den viktiga grunden i STARTs produkter.