BUTIKSNYTT

Säkerhetsåterkallelse av Lidl Adventskalenderhus på Grund av Hasselnötsinnehåll

Lidl Återkallar Ferrero Kinder Adventskalenderhus Lidl Sverige meddelar i ett pressmeddelande att de återkallar Ferrero Kinder Adventskalenderhus från sina butiker. Återkallelsen beror på att produkterna innehåller hasselnöt, men informationen på förpackningen anses inte vara tillräckligt synlig.

Innehållsinformation Inte Tydlig Enligt Lidl behöver kunderna öppna etiketten för att få korrekt information om innehållet, vilket har lett till beslutet om återkallelse. Åtgärden är ett försiktighetsmått för att säkerställa konsumenternas välbefinnande.

Försiktighetsåtgärd för Allergiker Lidl har plockat bort alla berörda produkter från sina butikshyllor och uppmanar kunder som är allergiska mot hasselnöt att returnera kalendern. För konsumenter utan allergi framhäver Lidl att produkten är säker att använda.

Lidls Åtgärder och Beklagande Livsmedelskedjan uttrycker sitt beklagande över situationen och betonar att de tar händelsen på stort allvar. ”Vi utreder ärendet noggrant och vidtar åtgärder för att liknande situationer inte ska uppstå i framtiden,” säger Lidl i sitt pressmeddelande.

Avslutning: Lidl Fokuserar på Kundens Säkerhet Denna återkallelse visar Lidls engagemang för kundens säkerhet och välbefinnande. Genom att vidta proaktiva åtgärder, strävar livsmedelsjätten efter att bibehålla höga standarder för produktkvalitet och kundinformation.