BUTIKSNYTT

OLW presenterar en rad smakfulla nyheter – Ny premiumserie och veganska favoriter

OLW Delichips – En smakrik debut

Med hösten kommer färska goda nyheter! OLW introducerar sin nya produktserie, Delichips, som erbjuder grytfriterade premiumchips i fem härliga smaker. Från Mild chili & syrad grädde till det klassiska Gräddfil & lök, finns det något för alla smaklökar.

Det som gör Delichips unika är inte bara den charmiga designen som återspeglar mottot. ”Ta livet med en nypa salt” – Utan också den framstående smaken och det karakteristiska krispet. Det är det perfekta valet för sociala stunder”, beskriver Malou Yeung Kadir, marknadschef hos OLW.

Smör & Havssalt – Tillbaka för gott

Förra årets storfavorit, Smör & Havssalt, är tillbaka på hyllorna. Ett samarbete med barnrättsorganisationen Maskrosbarn som ursprungligen skapade denna smakkombination för en tryggare barndom, har nu blivit en bestående favorit hos OLW.

Nya veganska höjdpunkter

OLW har under året satsat stort på veganska alternativ och fortsätter nu denna resa genom att introducera den ikoniska OLW cheez doodle i en vegansk tappning.

”Med över 50 års erfarenhet av cheez doodles har vi skapat en vegansk variant som behåller den älskade smaken av cheddar”, säger Malou Yeung Kadir.

Som en bonus till de veganska älskarna introducerar OLW också Bönbollar Salted Caramel. Med en perfekt balans mellan sötma och sälta, erbjuder den en unik smakupplevelse.

Ett hållbart val

Som en del av OLW:s miljömedvetna satsning kommer dessa nya produkter i förpackningar som bidrar till upp till 50% lägre koldioxidutsläpp. Så nu kan godissugna konsumenter njuta ännu mer med vetskapen om att de också gör ett grönare val.