BUTIKSNYTT

Cloetta presenterar Dragé Egg Mini – en modern twist på påsktraditioner

Med ambitionen att förnya och berika påskfirandet introducerar Cloetta sin senaste godisnyhet: Dragé Egg Mini. Inspirerad av de älskade klassiska Dragé Eggen, är dessa små godisar det perfekta tillskottet till påskägget.

Dragé Egg Mini är mer än bara godis

Med sitt krispiga yttre och geléfyllda inre, i hela 18 läskande smaker, erbjuder de en smakexplosion från kärna till skal,” säger Clara Salomon, Senior Brand Manager på Cloetta. ”Vi är övertygade om att dessa färgglada nyheter kommer att bli en hit i påskäggen. Med så många smaker att välja på kan alla i familjen hitta sin nya favorit!”

Varje 150 grams-påse med Dragé Egg Mini bjuder på en palett av smaker, inklusive äpple, banan, björnbär, och många fler. För dem som är hälsomedvetna, glädjande nyheter: godiset är fritt från gelatin och innehåller inte några artificiella färgämnen eller aromer.

Planera ditt påskgodisköp i tid! Dragé Egg Mini finns tillgängliga i butiker i god tid inför påsk. Med ett rekommenderat pris mellan 19,90 och 24,90 kr, är det en prisvärd lyx för hela familjen att njuta av.