BUTIKSNYTT

Trocadero Zero Geléhallon: En Revolutionerande Smakupplevelse

Spendrups har skapat en sensationell smakupplevelse genom att kombinera den klassiska smaken av Trocadero med det söta från geléhallon. Den nya produkten, Trocadero Zero Geléhallon, är den senaste innovationen som tar läsksmak till nya söta höjder.

Trocadero: En Lång Historik av Unika Smaker

Trocadero har varit en favorit bland svenska läskälskare sedan sommaren 1953. Känd för sin unika smak, glada färger och uppfriskande effekt, har den särskilt blivit älskad i Norrlandsregionen, där den anses vara ”Norrlands nationaldryck”. Efter att Spendrups förvärvade varumärket 2016, har de fortsatt att förnya och imponera med nya smakkombinationer.

Spendrups Innovativa Smakkombinationer

Jon Hilander, marknadschef för alkoholfria drycker på Spendrups, uttrycker sitt engagemang i att bevara Trocaderos unika smak samtidigt som man inför en ny twist. Trocadero Zero och Trocamust har redan visat sig framgångsrika, och nu adderas Trocadero Zero Geléhallon till deras innovativa sortiment.

Trocadero Zero Geléhallon: En Hälsosam och Sockerfri Alternativ

I linje med en ökad efterfrågan på hälsosamma alternativ är Trocadero Zero Geléhallon endast tillgänglig som en sockerfri produkt. Den nya smaksensationen bibehåller Trocaderos distinkta smakprofil men kompletteras med en spännande geléhallontwist. Produkten finns tillgänglig i olika storlekar, bland annat i 50 cl PET, 150 cl PET och 33 cl sleek can, från och med vecka 3 i service- och dagligvaruhandeln.