BUTIKSNYTT

Nytt Tillskott hos Systembolaget: BrewDog’s Lost Lager

BrewDogs Lost Lager Anländer till Systembolaget

Från 1 december blir BrewDogs framstående ljusa lager, Lost Lager, en del av Systembolagets fasta sortiment. Trots några inledande hinder vid lanseringen, är förväntningen att produkten kommer att finnas tillgänglig i butiker senast under fredagen eller måndagen.

Prisinformation

För konsumenterna erbjuds Lost Lager till ett pris av 16,90 kr per burk, plus pant.

Bryggningsteknikens Återkomst

Lost Lager representerar en återupplivning av en historisk bryggmetod som har varit i skymundan på grund av modern massproduktion. Detta ljusa lager är en torrhumlad pilsner som bryggs med traditionell tysk safirhumle, vilket framhäver en fräsch smakprofil med citrus- och stenfruktsnoter.

Unik Smakprofil

Tack vare användningen av bayersk jäst, utmärker sig Lost Lager med sin skarpa och rena smak, vilket gör den till en perfekt dryck för olika tillfällen.

En Hyllning till Bryggtraditioner

Lost Lager står som en symbol för hantverkets traditioner, samtidigt som det bär med sig dessa traditioner i framtiden.

Produktspecifikationer

Produktnummer: 116014 Förpackningstyp: Burk Volym: 440 ml Alkoholhalt: 4,5% Pris: 16,90 kr + pant Officiell Lanseringsdag: 1 december 2023

En Modern Twist på en Klassiker

Lost Lager från BrewDog erbjuder en unik smakupplevelse och är en fantastisk tillgång till Systembolagets utbud. Med sin moderna tolkning av traditionella bryggmetoder är Lost Lager redo att erövra svenska marknaden.