BUTIKSNYTT

Rekorderlig Cider Lanserar Ekologisk Jordgubb-Äpple

Rekorderlig Cider Introducerar Ekologisk Innovation

Rekorderlig Cider, känd för sin expertis inom fruktcider sedan 1999, expanderar sitt utbud med en ny ekologisk Jordgubb-Äpple cider. Den här nya, svensktillverkade premiumcidern, som finns tillgänglig hos Systembolaget från och med 5 december 2023, erbjuder inte bara en njutbar smakupplevelse utan representerar också Rekorderligs åtagande för hållbarhet.

En Hållbar Väg Framåt för Rekorderlig Cider

Med sitt nya tillskott, Jordgubb-Äpple, markerar Rekorderlig Cider sitt intåg i det ekologiska och hållbara segmentet. Produkten är framtagen med miljöcertifierade råvaror, ansvarsfull produktion och minskat klimatavtryck, vilket gör den till ett utmärkt val för den miljömedvetna konsumenten.

Tradition Möter Miljömedvetenhet

Som en ledande aktör inom fruktcider har Rekorderlig, under Åbro Bryggeris flagg, kombinerat tradition och kvalitet med miljömedvetenhet. Deras produkter, gjorda av högkvalitativa råvaror och eget källvatten, är inte bara uppskattade lokalt utan också en exportframgång globalt.

En Ekologisk Cider som Speglar Åbro Bryggeris Värderingar

Camilla Wideén, varumärkeschef på Åbro Bryggeri, uttrycker sin entusiasm över den nya ekologiska cidern. Denna produkt representerar Åbro Bryggeris engagemang för hållbarhet och deras strävan efter att bredda sitt ekologiska utbud.

Upplev den Ekologiska Jordgubb-Äpple-cidern

Den nya Jordgubb-Äpple-cidern är tillgänglig på Systembolaget från och med 5 december 2023. Detta tillägg till Rekorderligs redan imponerande sortiment, som inkluderar varianter som Jordgubb-Lime och Päron, erbjuder en smakrik upplevelse samtidigt som den bidrar till en hållbarare framtid.