BUTIKSNYTT

Findus Introducerar: Asiatiska Smaker direkt till ditt Kök

Innovativa Wokblandningar:

Findus är känt för sina wokmixar sedan 1989. Nu tar vi en kulinarisk resa genom Asien med tre nya och förbättrade blandningar. Den spännande Wok Vietnam presenteras tillsammans med nyversioner av Wok Thai och Wok Zanju. Designen av förpackningarna har även moderniserats med en asiatisk touch.

Vegetariska Val för Svenska Hem:

Med en växande trend av vegetariska rätter och asiatiska influenser i svenska kök, svarar Findus på efterfrågan genom att uppgradera sina recept och uppdatera förpackningsdesignen. Henrik von Lowzow, Cluster Marketing Director Nordics hos Findus, poängterar att deras wokmixar är både smakfulla och visuellt tilltalande, vilket berikar måltidsupplevelsen.

Snabbt, Enkelt och Smakrikt:

”Varje grönsak i våra blandningar är skuren perfekt för snabb och enkel tillagning, vilket tar högst 8 minuter, vilket gör dem till perfekta val för vardagen,” tillägger von Lowzow.

Fokus på Hållbarhet:

För att bevara kvaliteten och minska svinn, använder Findus en särskild kryddblandning på sina grönsaker. Företaget framhäver också fördelarna med att använda frysta produkter för hållbarhet och minskat svinn.

Modern Förpackningsdesign:

Den moderna förpackningsdesignen, som har en samtida färgpalett och en matt yta, är skapad för att guida konsumenterna i sina val. Varje förpackning visar en bild av den färdiga rätten, vilket ger inspiration i köket.

Produktlinje och Tillgänglighet:

Alla wokblandningar inklusive de nya varianterna, finns tillgängliga från 3 oktober i utvalda matbutiker. Priserna är 29,90 SEK för 450 gram och 47,90 SEK för 850 gram.