SPORT & FRITID

Martinsson förutspår förändringar i sommar

IFK Norrköpings sportchef förbereder sig på betydande förändringar i truppen under sommaren. I en intervju med klubbens officiella hemsida delar han sina tankar om det kommande övergångsfönstret.

Under de senaste åren har IFK Norrköping upplevt en omfattande spelaromsättning, och det senaste övergångsfönstret var inget undantag. Flera nya spelare anslöt sig till laget, medan andra flyttade till nya klubbar. Bland nyförvärven fanns Vito Hammershöy-Mistrati, Jesper Ceesay, Isak Ssewankambo och Niklas Gunnarsson. Klubben lånade också in Victor Lind, Emil Roback och Yahya Kalley.

IFK Norrköpings sportchef, Tony Martinsson, förutspår att sommarens övergångsfönster kommer att innebära ytterligare förändringar. I en intervju med klubbens officiella hemsida förklarar han:

  • En hel del kommer att hända i sommar. Vi har några kontrakt som löper ut, och vissa spelare kanske behöver mer speltid på andra platser. Det finns mycket att göra, fotbollen är ständigt i rörelse. Vi har god medvind i hela organisationen, och alla medarbetare arbetar hårt och passionerat för att utveckla föreningen och ge våra lag bästa möjliga förutsättningar, säger Martinsson till klubbens hemsida.