LIVSSTIL

6 Actionfilmer Värda Att Titta På Just Nu

Längtar du efter adrenalinfyllda äventyr, slagsmål, biljakter, och hänsynslösa lönnmördare? Då har vi på topp10.info redaktion precis vad du behöver. I denna lista finns något för alla som vill uppleva pulshöjande underhållning.

Extraction 2: Uppdraget Fortsätter

Australiensiska legosoldaten Rake är tillbaka efter den spännande första filmen. Nu får han ett nytt livsfarligt uppdrag – att befria en utsatt familj från fängelset där de hålls av en hänsynslös georgisk gangster. Spänningen är hög och faran lurar runt varje hörn.

Bullet Train: Lönnmördare på Kollisionskurs

Brad Pitt spelar en lönnmördare som söker lugn och ro, men finner kaos i denna färgsprakande actionfilm från skaparna av Deadpool 2. Ombord på ett japanskt höghastighetståg möter han en grupp andra lönnmördare, och allt spårar ur totalt. Fridfullt och lugnt? Glöm det!

Hidden Strike: Livsfarlig Rutt med Jackie Chan

Se Jackie Chan och andra ex-soldater ta sig an ett specialuppdrag längs en av världens farligaste vägar – ”Highway of Death” i Baghdad. Hidden Strike ligger just nu etta på Netflix filmlista, så missa inte chansen att njuta av denna actionfyllda resa.

Operation Fortune: Ruse de guerre: Actionkomedi Med Stjärnglans

Om du vill ha en lättsam och stjärnspäckad actionkomedi, är Operation Fortune ditt val. Med skådespelare som Jason Statham och Hugh Grant, bjuder filmen på en fartfylld jakt för att stoppa försäljningen av livsfarlig vapenteknologi.

The Mother: Hämnande Lönnmördare

Jennifer Lopez spelar en före detta lönnmördare som försöker skydda sitt barn från sitt mörka förflutna. Men när hennes dotter hotas av hämndlystna brottslingar, är hon redo att slå tillbaka. The Mother är en film som kombinerar action och emotionell djup.

The Old Way: Cowboysaga Med Nicholas Cage

Nicholas Cage tar oss med på en resa till Vilda Västern i The Old Way. Här möter vi en gammal revolverman som tvingas möta konsekvenserna av sitt förflutna. Med hämndbegär och rättvisa som centrala teman, är det en film som fängslar från början till slut.

Sammanfattning

Oavsett humör och smak finns det något i denna lista som kommer att piggna upp och underhålla. Från rå action till lättsamma komedier, de här filmerna har allt du behöver för en pulshöjande tittning. Vare sig du är nyfiken på nyheter eller letar efter en ny klassiker, har vi något för dig!