LIVSSTIL

Beställ nu! HelloFresh rabattkod 2022

Få upp till 965 kr på de fyra första matkassarna med en Hello Fresh rabattkod!

Om HelloFresh

HelloFresh grundades i Berlin, Tyskland, och är nu världens största leverantör av matkassar. Efter framgångarna i Tyskland har företaget expanderat till många andra länder, bland annat Sverige, Norge, Storbritannien och Frankrike. HelloFresh vill hjälpa kunderna i deras hektiska vardag genom att leverera matkassar direkt hem till dem för att hjälpa dem att äta god och näringsriktig mat på ett effektivt sätt.

Kan jag använda en HelloFresh rabattkod i kassan?

HelloFresh har specialerbjudanden och rabattkoder för dig som vill beställa matlådor. Till exempel HelloFresh rabattkoder för nya kunder. På så sätt kan du spara pengar på förpackningar från snabbköpet, vilket är bra. Om du inte har provat HelloFresh än är det ett bra tillfälle att göra det nu, eftersom det finns rabatter. Aftonbladet Discount Codes uppdaterar ständigt sina aktuella erbjudanden och rabattkoder.

Hur kan jag kontakta HelloFresh?

Om du vill kontakta HelloFresh kan du göra det via HelloFresh-webbplatsen och hjälp centret. I hjälp centret hittar du mycket användbar information och svar på vanliga frågor. Du kan också klicka på ”Kontakta oss” för att välja mellan chatt bot, telefon eller e-post. HelloFresh kundtjänst är tillgänglig varje dag för att svara på dina frågor.

Vilka matkassar har HelloFresh?

HelloFresh erbjuder kunderna en färsk matlåda med hälsosamma måltider och en varierad veckomeny med många rätter att välja mellan. På så sätt sparar HelloFresh matlådor tid och energi i vardagen. Hello Fresh erbjuder olika typer av shoppingkassar. Det finns för närvarande inga vegetarisk, men det finns ett komplett utbud av vegetariska, och du kan titta på veckans meny och recept för att se om det finns vegovänliga rätter bland dem. Kontrollera också om du har en giltig Hellofresh-rabattkod att använda när du beställer en matlåda – som Hellofresh-kund kan du ladda ner appen och få en praktisk översikt och ett urval av rätter. Avbryta veckorna, osv. Mycket flexibelt och lätt att använda.

Vilka recept kan jag välja mellan?

Varje vecka presenteras 18 olika rätter. När matlådan kommer hem till dig får du de ingredienser du behöver med ett enkelt recept – HelloFresh har inga laktosfria matlådor, men produkterna förpackas separat och uppdateras med nya recept och förpackningar, så du vet direkt vad du får. HelloFresh hjälper också till att minska mat svinnet genom att packa precis rätt mängd ingredienser för receptet.

Var leverera HelloFresh?

HelloFresh har som mål att leverera matkassar i hela Sverige. Den har redan lanserats och leverans till de flesta svenska städer och vissa mindre orter är nu möjlig. Du kan kontrollera på HelloFresh-webbplatsen om en HelloFresh-butikspåse kommer att levereras till din adress så snart som möjligt. För att göra hemleveranserna av matlådor så enkla som möjligt kan du välja dagar och tider i veckan för att få dina matlådor. När leveransen har gjorts får du ett spårningsnummer via SMS så att du enkelt kan kontrollera statusen för din leverans.