SPORT & FRITID

Isabella lanserar Nordic”: Ett Allsäsongsförtält med Tradition och Innovation

Ett förtält som håller takt med skandinavisk campingtradition och modern teknik.

Med en stolt tradition som sträcker sig tillbaka till 1957 har den danska förtält tillverkaren Isabella blivit synonym med kvalitet och innovation inom campingvärlden. Från sina blygsamma början till att nu ha representation i 35 länder världen över, fortsätter Isabella att imponera. I Sverige har märket en stark närvaro genom sin distributör Kama Fritid. Dom har upprätthållit nära relationer med Isabella sedan 1960-talet genom sin ägare, Kabe.

Isabella erbjuder en mängd produkter för campingälskaren – från deras ikoniska förtält till innovativa luftförtält och diverse tillbehör anpassade för både husvagnar och husbilar.

Teknik möter Tradition: Isabella Nordic

Nya tillskottet i deras produktlinje, Isabella Nordic 300, är en fröjd för både ögat och camparen. Tillverkat av det slitstarka och lättskötta materialet Isacryl. Det bibehåller Nordic sin färg över tid, men erbjuder även ett bättre inomhusklimat tack vare sin andnings kapacitet.

Styrkan i Isabellas Megastel kombinerat med ett hållbart PVC-tak säkerställer att Nordic står stadigt, även i storm och kraftig regn. Med smarta insynsskydd för alla fönster och extra breda entrédörrar, passar Nordic perfekt för den moderna familjen – oavsett om du behöver rulla in en barnvagn eller rullstol.

Ett unikt inslag är möjligheten att montera en lamphållare för Isabellas solcellslampa bakom en dragkedja på tältets framsida. Och för dem som söker flexibilitet, kommer Nordic i två olika djup – 240 och 300 cm.