HUMOR

Leif GW Persson i Fullt Flor: En Samling Uppriktiga Citat

Leif GW Persson, känd för sin skarpsinnighet och sin oförblommerade stil, är en person som aldrig lämnar någon oberörd. Hans uttalanden, vare sig de rör sig om vardagsliv, TV-program eller kändis personer, är ofta både direkta och humoristiska. Här är en samling citat där Leif GW Persson i vanlig ordning inte håller igen på något. Vi har samlat några av hans mest minnesvärda uttalanden i en artikel.

Personliga Bekännelser och Livsvisdomar

”Ja, man kan faktiskt ha favoritbarn, om man har så många barn som jag…”

”Så jag har förvandlats från smällfet till vanlig tjockis.”

”Det är ganska trevligt att vara populär.”

”Jag är ju ganska gammal och behöver tid att tänka. Så jag har den här framtoningen för att ge mig själv mer tid. Men det är spelat. I själva verket är jag en ytterst livaktig liten krabat.”

”Man ska inte äta frukost i sängen. Det är överskattat. Det räcker att marmeladburken trillar fel så är dagen förstörd.”

”Om jag äter sill kan jag ta en öl, men bara några klunkar för att skölja ner vodkan.”

”Jag går på krogen och får massa idéer, ju fullare ju bättre.”

”Jag är i fasen där jag tänker mycket och skriver mycket. Snart ska jag in och rota runt och skriva igen, då blir det värre.”

Synpunkter på Andra

Om tv-programmet Paradise hotel: ”Ungdomspsykopater som för säkerhets skull är på fyllan, som utnyttjas grovt och kommer att bli märkta för livet av det där jävla programmet.”

Om Alex Schulman: ””Han måste vara sjuk i huvudet. Det är väl ingen som tror på det där. Har du hans nummer så ska jag ringa upp honom? Eller så åker jag hem till karln och piskar upp honom. Jag skiter i Schulman, han är ett kommatecken i världsalltet. Han är så jävla självupptagen att det trotsar all beskrivning.”

”Den där Fridolin är en riktig orm.”

Övriga Guldkorn

”Mitt yngsta barnbarn är rödfnasigt och ser ut som en ung Winston Churchill, minus cigarren.”

”Jag betalar åtminstone ett par daghem varje år på mina skatter.”

”Jakt är en jävla udda sysselsättning – att hålla på och skjuta på djur. Ett utmärkt sätt att förhärda en människa på.”

Genom att ta del av dessa citat får vi en inblick i Leif GW Perssons komplexa och fängslande personlighet, där inget ämne tycks vara tabu eller för heligt för att analyseras och kommenteras med hans typiska skärpa och humor.