SPORT & FRITID

Vem är rankad till bästa fotbollsspelarna 2021

Det sägs att den tekniska och fysiska nivån på fotboll ökar hela tiden. Vilket gör det svårare att bestämma de 10 bästa spelarna i världen.  Vi sammanställde en lista över de bästa spelarna på jorden.  Vem är totalt sett den bästa fotbollsspelaren 2021?

10. Cristiano Ronaldo

Det var aldrig tvivel i någons sinne att Messi skulle uppnå storhet. Som en glädjande, tandig tonåring var Ronaldo en ren potential. Han har format sig till den största spelaren i världen, han har blivit en produktiv målskytt där han saknade slutprodukt. 

Och han är fortfarande rödbriljant. Som 36 -åring gjorde han ett mål var 97: e minut i Serie A den här säsongen. Vi har aldrig sett någon liknande som han.

9. Romelu Lukaku

Finns det en större glädje i modern fotboll än att se Romelu Lukaku? Belöningen för att bygga ett team mot sina styrkor är uppenbar.

8. Bruno Fernandes

Det finns inga större bevis för att Bruno Fernandes kan vara mannen som inspirerar Manchester United tillbaka till ära än det faktum att oppositionens fans bryr sig om att förringa hans prestationer och inflytande.

7. Erling Haaland

Skrämmande. Det är det enda sättet att beskriva del Scandi-gud, heltidsmålmaskin Erling Haaland. Han är målskytt i Champions League.

Världen ropar efter hans tjänster.  Vi har knappt sett framtiden med denna potential. 

6. Harry Kane

Det verkar orättvist mot försvaret att Englands bästa anfallare fortsätter att förbättra. Fortfarande överraskande, fortfarande lysande, har Kane nu siktet inställt på Alan Shearers rekord på 260 mål.

5. Kylian Mbappe

Världen har varit kär i Kylian Mbappe ända sedan han släppte den vänstra axeln första gången. Kanske är något som ofta inte sägs om Mbappe att han är otroligt mogen och intelligent. Åh, han har tagit världen med storm. Han är ett känt namn och kommer bara att växa.

4. Neymar

Neymar kommer aldrig att bli allmänt populär. 

Förra säsongen var inte den bästa i brasilianarens karriär. PSG vann varken Ligue 1 eller Champions League, och Neymar missade stora delar av ligan med skada. Ändå gjorde han 17 mål i alla tävlingar och var suverän i PSG: s tvåbenta seger över Bayern München. På hans dag finns det få bättre.

3. Robert Lewandowski

Det finns skönhet i enkelheten. Kanske är det ingen annan fotbollsspelare på planeten som förkroppsligar den idén mer än Robert Lewandowski” , sa FFT: s Ed McCambridge om den polska mördaren förra året.  Och han är förödande på den.”

Lewandowski har cementerat sitt namn i historieböckerna som kanske den bästa avslutaren någonsin.  

 

2. Lionel Messi

Vi kommer att vara i en ny tid. Och det är därför det är så viktigt att inte undervärdera den här mannen. Inte för att normalisera hans prestationer. Men bortom statistiken är han bara magisk. Han gör fotboll kul,  njut av honom medan han fortfarande spelar fotboll. 

1. Kevin De Bruyne

Även om Manchester City ibland kan kännas som en Pep Guardiola-designad fotbollsmaskin, är Kevin De Bruyne den oförklarliga gnistan som lyfter den till liv. 

Under det senaste året har han hittat in i Premier League -listan på topp 10 och bevisat att ett lag inte nödvändigtvis behöver en pålitlig målskytt; de behöver bara en pålitlig målskapare .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *