LIVSSTIL

Bästa alkoholfria öl

Den positiva trenden på alkoholfri öl växer sig starkare år för år. 

Letar du efter god öl utan alkohol? Då har du kommit rätt! Här är de bästa alkoholfria ölen som du hittar på bolaget och i butiken, med omdömen! Hitta din nya favorit!

5. Eriksberg Hovmästarlager 0,5 %  

Denna något mörkare och fylligare alkoholfria lager passar utmärkt till klassiska husmansrätter: pytt i panna, råbiff, eller varför inte till isterband med dillstuvad potatis? kornmalt

4. Staropramen Non-Alkoholic 0,5 %

Staropramen betyder ”den gamla källan” och anspelar på vattenkällan vid bryggeriet i stadsdelen Smichov i Prag, där pilsnern först producerades. Omdöme ”Excellent beer. Excellent indeed” som skrevs i gästboken av Kejsar Franz Joseph I av Österrike år 1880 ledde snabbt till att Staropramen blev Prags mest populära öl. Staropramen Non Alcoholic är en alkoholfri lager bryggd i Tjeckien. Den har en maltig smak med inslag av knäckebröd, pomerans, kryddor och honung med en uppfriskande avslutning. Den fungerar utmärkt till husmanskost och sallader eller som sällskapsdryck.

3. Carlsberg Non Alkoholic 0,5 % Eko

Den positiva trenden på alkoholfri öl växer sig starkare år för år. Carlsberg som var med och startade segmentet för alkoholfri öl. Det är en framgångsrik produkt råder det ingen tvekan om. Carlsberg Non Alcoholic är Sveriges största alkoholfria öl! Doft av bröd, halm, och honung. Frisk smak med ren avslutning och stram bitterhet. Serveras vid 8-10°C till mat eller som sällskapsdryck. Den balanserade karaktären gör att den passar till mat med många smaker eller extra sälta, som pizza, hamburgare eller husmanskost.

2. Mariestads Alkoholfri 0,5 %

Mariestads Alkoholfri är en maltig och humlearomatisk öl som passar utmärkt både till mat och i sällskap med goda vänner. Vi brygger det med samma smak- och kvalitetskrav som våra andra öl för att alla, oavsett tillfälle eller plats, ska kunna njuta en Mariestads. Mariestads Alkoholfri är ett underjäst lageröl. Doft: Doften är kryddig och maltig med inslag av en friskt blommig humlearom. Smak: En påtalig maltig smak som balanseras upp med en lätt markerad beska. Passar till: Lika bra till buffébordet som festminglet. Passar extra fint till lättare rätter med kyckling, fisk eller en matig sallad.

1. Heineken Alcohol Free 0,0 % 

Alkoholfritt öl är en av de saker som framkallar starka reaktioner. Ta upp det på en fest och det kommer säkert att finnas någon som starkt håller med om dess existens, precis som om du frågar människor i ett kafé om deras åsikter om koffeinfritt kaffe.

Heineken serverar publiken med nya Heineken 0.0.

Den alkoholfria ölen är gjord för att smaka precis som en klassisk Heineken.  Alkoholen avlägsnas sedan från ölet och blandas av bryggerierna för att få en fruktig, maltig smak som liknar originalet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *