BUTIKSNYTT

Gröna Delikatesser från MAX: Supreme Green Bryter Ny Mark i Dagligvaruhandeln!

MAXs Gröna Resa Fortsätter: Supreme Green Mönstrar Livsmedelsbutikernas Frysdisk

MAXs innovativa gröna meny Supreme Green i restaurangerna är det dags för nästa steg i deras gröna resa. Från mitten av oktober kommer konsumenter att kunna upptäcka tre nyheter från denna meny i frysavdelningen hos ledande dagligvaruhandlare – Real Green Burger, Crispy Supreme, och Crispy Green Nuggets. Denna expansion borgar för en större tillgänglighet av kvalitativa gröna rätter för svenska hemmakockar.

Efter en framgångsrik lansering av Supreme Green-menyn i maj 2023. Där matgästerna bjöds på både växtbaserade och lakto-ovo vegetariska rätter, blickar nu MAX framåt mot dagligvaruhyllorna. Denna utveckling bygger på tidigare framgångar i butik med populära produkter som Friscobröd, Delifresh Plant Beef och Grilloumi®-burgare. Bland de nyheter som nu görs tillgängliga noteras att Crispy Supreme och Crispy Green Nuggets har sina rötter i svenska gula ärtor. Medan Real Green Burger stoltserar med förgrodda mungbönor, ekologiska ingredienser och en ren ingredienslista.

MAXs chefskock Jonas Mårtensson delar sin entusiasm

Det är en naturlig fortsättning för oss att göra vår gröna meny tillgänglig i butik. Det handlar inte bara om att erbjuda fler valmöjligheter utan också om att göra det lätt för folk att välja rätter med mindre klimatpåverkan. Tillsammans med Lantmännen Cerealia och varumärket GoGreen har vi utvecklat Crispy-produkterna, medan Real Green Burger är ett samarbete med företaget Oh Mungood.

För de som är ivriga att testa nyheterna kommer Crispy Supreme och Crispy Green Nuggets att finnas tillgängliga hos välkända butiker som ICA, Willys, Coop, Hemköp, Mathem och Citygross. Real Green Burger kommer också att finnas på dessa butikers hyllor runt om i landet. Varje förpackning, oavsett produkt, erbjuder generöst med innehåll och väger in på 360 gram.