LIVSSTIL

Köp nu! Bästa robot dammsugare

Att hålla ett hus rent är ett hårt arbete. Det är inte bara tidskrävande, utan många håller med om att det också är ett tråkigt arbete. Lyckligtvis har det under de senaste åren skapats ett antal kompetenta hjälpmedel som har skapats för ett enda syfte – att lätta på trycket på dig och ditt dagliga liv.

Eufy RoboVac X8 Hybrid


POSITIVT

✅ Effektiv rengöring, imponerande sugkraft
✅ Smart kartläggning och navigerings teknik
✅ Snygg och udda design
Boost funktion på mattor
❌ NEGATIVT

⛔ Saknar objektigenkänning
⛔ Moppnings enheten varken vibrerande- eller oscillerande 
⛔ Går inte att få med automatisk tömningsstation

iRobot Roomba j7 robotdammsugare

POSITIVT

✅ Precision Vision-navigation
✅ Kraftfull och effektiv rengöring
✅ Jag pratar svenska
✅ Dirt Detect™ sensor
❌ NEGATIVT

⛔ Dyr
⛔ Kort batteritid
⛔ Kommer inte med en själv tömmande behållare

Electrolux PI92-4ANM Robotdammsugare

POSITIVT

✅ Avancerad navigations-teknologi
✅ Effektiv och grundlig städning
✅ Triangulär Trinity design
✅ Ställ in städ fria zoner
❌ NEGATIVT
Ecovacs Deebot Ozmo N8 Pro

POSITIVT

✅ Kraftig sugprestanda på 2600PA
✅ Med effektiv mopp-funktion
✅ Systematisk navigation
✅ Smart Navi™ 3.0 / True Mapping-
✅ teknologi
✅Kompatibel med Alexa & Google ✅Assistant
✅ Matt Boost
❌ NEGATIVT

⛔ TrueDetect-funktionen är känslig

⛔ Moppningen kan inte ta bort tuffa fläckar

⛔ smutsbehållare finns i Deebot N8 Pro+

Robotdammsugaren städar åt dig

Med en robot dammsugare kan du växla mellan en vanlig dammsugare och en dammsugare, vilket minskar antalet gånger du behöver dammsuga med minst 50 %! Detta är mycket attraktivt när du inte behöver dammsuga igen, åtminstone inte lika ofta. Om du har ont om tid, har allergier, är äldre, stillasittande, har små barn eller husdjur är det ändå värt att skaffa en. Vi kan alla jämföra oss med dem som lider av att dammet kommer tillbaka efter städning. Kanske vill du bara komma hem till ett skinande, dammfritt hus varje dag. Vad behöver du tänka på Vilka funktioner? Den här guiden berättar allt du behöver veta om robot dammsugare!

Eufy RoboVac X8 Hybrid

Låt RoboVac X8 Hybrid dammsugaren rengöra ditt golv med Eufy! Med en sugkraft på 2000 PA är robotdammsugaren utrustad med ett bekvämt system för våtrengöring. Detta garanterar en grundligare och bättre rengöring tack vare ett speciellt dubbelturbinsystem som förbättrar luftflödet med 80 % (jämfört med system med en enda turbin). Detta minskar avsevärt hårets trassel och annan smuts. Den oöverträffade kraften hos de dubbla turbinerna tar bort upp till 57,6 % av husdjurshåren (jämfört med system med en enda turbin); RoboVac X8 Hybrid städar ner till sista droppen; med artificiell intelligens; Map™ 2.0-teknologin visar en karta över ditt hem och låter dig välja vilka rum du ska dammsuga. Du kan också använda funktioner som riktad punktrengöring, no-go zoner och zonrengöring, och Eufy RoboVac X8 Hybrid kan också kartlägga flera våningar. Robotdammsugaren är utrustad med förstklassig teknik och levererar alltid imponerande resultat.

iRobot Roomba j7 robotdammsugare

iRobot Roomba J7 robotdammsugare j715840 kommer hjälper dig att spara tid på städningen. Kontrollera den från var som helst via din smartphone och iRobot Home-appen. Den lär sig kartor och lär sig känna sin omgivning för att undvika föremål så att ingenting kan hindra den från att ta upp damm, grova partiklar och djurhår.

Electrolux PI92-4ANM Robotdammsugare

Electrolux PI92-4ANM robotdammsugare har avancerad navigerings teknik som gör att roboten enkelt kan navigera runt i hemmet. Robotdammsugaren använder ett intelligent laser- och kamerasystem för enkel navigering. Den skannar möblerna i huset och bygger upp en systematisk städplan utifrån detta. Detta garanterar att ditt hem alltid är rent. Med sitt kraftfulla litiumjonbatteri har den en laddningstid på 1,5 timmar. Det smarta navigationssystemet med kartläggnings system kan komma ihåg flera våningar om du bor i ett tvåvåningshus, och du kan till och med ange vilka områden du inte ska städa. Alla data från PI92-4ANM finns tillgängliga i en praktisk app. Bekväm övervakning.

Ecovacs Deebot Ozmo N8 Pro

DEEBOT Osmo N8 PRO från Ecovacs är en modell som kan rengöra ditt hem helt och hållet, dammsuger effektivt och har även en mopp funktion, så att ditt hem är lika rent som en klinik när du kommer hem. Innovativa material och sug konstruktion har optimerat robotens effektivitet med ett innovativt tryckhållningssystem, vilket ger hög sug effekt (2600 Pa), men DEEBOT N8 PRO är ändå anmärkningsvärt tyst under drift. Samma toppmoderna, smidiga borstar och Max+-läge löser upp envis smuts och rengör trappor på ett säkert sätt. Tack vare OZMO™-mopp funktionen kan DEEBOT N8 PRO användas som dammsugare och mopp samtidigt. Med appen kan du enkelt ställa in fyra olika vattennivåer beroende på dina behov och golv typ. Deebot Ozmo N8 Pro känner automatiskt av och reagerar på mattor och ökar sugkraften. Med appen kan du skapa virtuella väggar på en detaljerad karta för att avgränsa vissa områden i ditt hem.