LIVSSTIL

Är din robot gräsklippare redo för säsongen?

Köp nu! – Bästa robotgräsklipparen 2022

1. Fungerar batteriet och går robotengräsklipparen att ladda?

Viktigt att dubbelkontrollera först för att undvika att upptäcka ett fel senare. Behöver du uppgradera din laddare eller ditt garage? Alternativt kan du kontakta kundtjänsten så hjälper vi dig att hitta rätt.

2. Är avgränsnings kabeln intakt?

Robotgräsklipparens gränser kan skadas eller skäras. De kan vanligtvis repareras med ett reparations set. Med reparationssatsen kan du enkelt kontrollera kabelns skick och bestämma om den ska repareras eller bytas ut. Den har allt du behöver.

3. Är knivarna skarpa och redo för säsongen?

Skarpa blad gör det lättare att klippa gräset i trädgården och ger en jämn och fin finish. I många fall kan du slipa knivarna själv eller ta dem till en auktoriserad verkstad. En snabb titt på bladet hjälper dig att avgöra om eggen är i gott skick eller om den behöver bytas ut. Om du är på jakt efter en ny kniv kan du ta en titt på vårt sortiment här.

4. Är hjulen hela och rena?

Att hålla hjulen rena är värt sin vikt i guld. Smuts angriper däcken och gör det svårare för robotgräsklipparen att ta sig fram och på bästa sätt underhålla gräsmattan. Hjulborstar kan vara ett enkelt och effektivt recept för att råda bot på problemet. På robotexperten säljer vi reservhjul från flera kända varumärken som Gardena, Worx Landroid, Grouw och Robomow för att du ska känna dig trygg med att din smarta klippare är utrustad med det bästa. Samtliga reservhjul och hjulborstar finner du genom att klicka på länken.

5. Har du tillbehören du behöver?

Utmärkt! Nu är du nästan redo för klipparen. Detta innebär tillbehör som förbättrar prestanda och bekvämlighet. Oavsett om det handlar om stöldskydd, smarta ultraljuds navigeringssystem eller annan allmän utrustning hittar du det du söker i vår butik. Begränsa sökningen efter märke och se vilka tillbehör som passar din robotgräsklippare.

robotexperten