EKONOMI

Teckna nu! Skellefteå Kraft Elavtal – Bästa elpriset 2022

Skellefteå Kraft är Sveriges femte största elproducent och ägs av Skellefteå kommun. Företaget bygger på vattenkraft och producerar energi för privatpersoner och företag i hela Sverige. Målet är att den energi som produceras ska vara 100 % hållbar. Skellefteå Kraft levererar endast el med ursprungsbeteckning från förnybara energikällor som vattenkraft, bioenergi och vindkraft. Företaget har ett tillägg på 6 öre/kWh moms inklusive ursprungsbeteckning för rörliga elavtal och en månadsavgift på 45 SEK. Privatpersoner kan välja mellan rörliga och fasta elavtal. Skellefteå Krafts elavtal erbjuder också rabatter på de rörliga elpriserna för nya kunder. Skellefteå Kraft har flera år i rad fått pris för sin kundservice och kund nöjdhet. Nedan följer en översikt över de tjänster som företaget erbjuder. För detaljerade villkor och ytterligare information, besök företagets webbplats.

1️⃣Skellefteå Kraft – trygga elbolaget
✅ Fast avgift: 36 kr / månad
✅ Påslag: 0.060
2️⃣
✅ Enkel jämförelse tjänst som hjälper dig att byta elavtal
✅ Jämför elpriser och elavtal hos cirka 150 elbolag
✅ Byt elavtal på mindre än 8 minuter

Möjliga tillval

Timme för timme

Med Skellefteå Krafts elavtal kan du påverka elpriset med hjälp av alternativ för dygns tid. Du kan påverka elpriset genom att förbruka el under billigare tider – du kan kontrollera nästa dags elpris på Nord Pools webbplats. Elräkningen för detta alternativ är pris + 0,625 öre/kWh.

Min Stora Dag

Skellefteå Krafts elavtal ger dig möjlighet att donera 0,25 öre/kWh inklusive moms till My Big Day Charity. Ditt val påverkar också Skellefteå Krafts donation av samma belopp som du gör. Om du väljer det här alternativet kommer din elräkning att vara priset + 0,25 öre/kWh.

Skellefteå Kraft rörligt elpris

Skellefteå Krafts elavtal baseras på det elpris som företaget köper från Nordpool Power Exchange, vilket är ett rörligt elpris. Priset varierar därför från månad till månad och beror på i vilken del av Sverige du bor. Fluktuerande priser följer marknaden och kan därför stiga eller sjunka.
Utöver elpriset tillkommer företagets tilläggsavgifter och en månadsavgift. Detta gör elavtalet lämpligt för dem vars hushållsekonomi kan fluktuera kraftigt och för dem som är flexibla.

Skellefteå Kraft fast elpris

Skellefteå Krafts elavtal erbjuder fasta priser för ett, två eller tre år. Priset varierar beroende på elavtalets längd, där ett treårigt avtal är det dyraste. En fast elpris är ett pris där månadskostnaden och priset per kilowattimme förblir detsamma, oberoende av förändringar på elbörsen.
På så sätt undviker du stora svängningar i elpriset och får en stabilare månadskostnad. Detta gör elavtalen lämpliga för dem som vill undvika stora prissvängningar och ha mer kontroll över sina kostnader.

Skellefteå Kraft Rabatter

Skellefteå Kraft erbjuder flera olika typer av rabatter på sin hemsida. Vi har listat några av de rabatter på elavtal som Skellefteå Kraft erbjuder nedan. Rabatterna uppdateras regelbundet och för fullständiga villkor och rabatter se bolagets hemsida.